Министърът на образованието Галин Цоков поздрави учителите по случай празника им. Уважаеми учители,Скъпи

...
Министърът на образованието Галин Цоков поздрави учителите по случай празника им. Уважаеми учители,Скъпи
Коментари Харесай

Министър Цоков за Международния ден на учителя: Поклон пред Вашия безценен труд и себеотрицание!

Министърът на образованието Галин Цоков поздрави учителите по случай празника им.

 

" Уважаеми учители,

Скъпи сътрудници,

Честит Международен ден на учителя!

Днешният празник е още един мотив да изразим признателността си за Вашия труд и безрезервност.

Вие имате нелеката, само че и извънредно благородна задача да създавате знаещи, способни и виновни персони, само че най-много положителни и почтени хора, почтени жители на страната и на света.

 

Резултатите от Вашата работа не всеки път се виждат и правят оценка на момента. Понякога са нужни години, с цел да се разкрият плодовете на ежедневните Ви старания в класните стаи, образователните кабинети, занималните, залите и спортните площадки. Но те непроменяемо идват!

 

Когато се гордеем с триумфите на нашите дребни и пораснали деца, не трябва да забравяме, че зад тях стоят освен геният и уменията им, само че и ежедневният труд на доста готови учители, посветили живота си на образованието, на децата ни и на тяхното бъдеще.

 

Поклон пред Вашия скъп труд и мъжество!

 

В идващите десетилетия проспериращи ще бъдат високообразованите народи, чиито жители имат познания и умения да се оправят с провокациите на бъдещето и са способни непрестанно да ги надграждат и усъвършенстват. Тези качества се образуват още в ранна възраст от отдадени и способни учители. Затова и учителите са в основата на триумфа и благоденствието на всяко едно общество!

 

Бъдете здрави и задоволени и се гордейте с достиженията си! Ние разчитаме на Вас, тъй като Вашите триумфи са триумфи за България! "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР